1
1

Szerződés és szabályzat minta 2016 - Nyomtatvány minta letöltés 2016

Ma 2018. jan. 23., kedd van

Jelenléti ív 2016 minta - Nyomtatható jelenléti ív letöltése a 2016-os évre

Email Nyomtat PDF

Jelenléti ív 2016 minta - Nyomtatható jelenléti ív letöltése a 2016-os évre Excel (XLS) formátumban, könnyen kezelhető, kitölthető és nyomtatható! 2016 január, február, március, április, május, június, július, augusztus, szeptember, október, november, december hónapokra. jelenléti ív 2016. január 1-től 2016. december 31-ig, melyen minden ünnepnap és munkaszüneti nap kiemelten jelölve van. Töltse le Ön is a jelenléti ívet, melyet vállalkozásoknak 2015-ben is használni kell.

A letöltéshez kattintson ide: JELENLÉTI ÍV LETÖLTÉS 2016

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a jelenléti ívet (vagy egy ahhoz hasonló nyilvántartást) mindig vezetni kell, erről a Munka Törvénykönyve rendelkezik:

140/A. § (1) A munkáltató köteles nyilvántartani a munkavállalók
a) rendes és rendkívüli munkaidejével, ügyeletével, készenlétével,
b) szabadságának kiadásával,
c) egyéb munkaidő-kedvezményével kapcsolatos adatokat.
(2) Az (1) bekezdés a) pontjában előírt szabályt nem kell alkalmazni, ha a munkavállaló a munkaideje beosztását vagy felhasználását maga jogosult meghatározni.
(3) Az (1) bekezdésben szereplő nyilvántartásból megállapíthatónak kell lennie naptári naponként vagy egybefüggő 24 óránként a beosztott, valamint a teljesített rendes és rendkívüli munka, továbbá az ügyelet, készenlét kezdő és befejező időpontjának.

A fentiekből az következik, hogy nem kötelező jelenléti ívet vezetni, de egy ahhoz hasonló nyilvántartást igen, így a törvényi kötelezettségnek legkönnyebben a jelenléti ív vezetésével lehet eleget tenni.

JELENLÉTI ÍV LETÖLTÉS 2015Ajánló

joomla templates