1
1

Szerződés minta 2015 - Nyomtatvány minta letöltés 2015

Ma 2015. nov. 26., csütörtök van

Jelenléti ív 2015 minta - Nyomtatható jelenléti ív letöltése a 2015-es évre

Email Nyomtat PDF

Jelenléti ív 2015 minta - Nyomtatható jelenléti ív letöltése a 2015-es évre Excel (XLS) formátumban, könnyen kezelhető, kitölthető és nyomtatható! 2015 január, február, március, április, május, június, július, augusztus, szeptember, október, november, december hónapokra. jelenléti ív 2015. január 1-től 2015. december 31-ig, melyen minden ünnepnap és munkaszüneti nap kiemelten jelölve van. Töltse le Ön is a jelenléti ívet, melyet vállalkozásoknak 2015-ben is használni kell.

A letöltéshez kattintson ide: JELENLÉTI ÍV LETÖLTÉS 2015

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a jelenléti ívet (vagy egy ahhoz hasonló nyilvántartást) mindig vezetni kell, erről a Munka Törvénykönyve rendelkezik:

140/A. § (1) A munkáltató köteles nyilvántartani a munkavállalók
a) rendes és rendkívüli munkaidejével, ügyeletével, készenlétével,
b) szabadságának kiadásával,
c) egyéb munkaidő-kedvezményével kapcsolatos adatokat.
(2) Az (1) bekezdés a) pontjában előírt szabályt nem kell alkalmazni, ha a munkavállaló a munkaideje beosztását vagy felhasználását maga jogosult meghatározni.
(3) Az (1) bekezdésben szereplő nyilvántartásból megállapíthatónak kell lennie naptári naponként vagy egybefüggő 24 óránként a beosztott, valamint a teljesített rendes és rendkívüli munka, továbbá az ügyelet, készenlét kezdő és befejező időpontjának.

A fentiekből az következik, hogy nem kötelező jelenléti ívet vezetni, de egy ahhoz hasonló nyilvántartást igen, így a törvényi kötelezettségnek legkönnyebben a jelenléti ív vezetésével lehet eleget tenni.

JELENLÉTI ÍV LETÖLTÉS 2015Ajánló

joomla templates