1
1

Szerződés és szabályzat minta 2016 - Nyomtatvány minta letöltés 2016

Ma 2018. jan. 23., kedd van

Felmondás minta 2016 - Felmondás az Új Munka Törvénykönyve alapján 2016

Email Nyomtat PDF

Felmondás minta 2016 - Felmondás az Új Munka Törvénykönyve alapján 2016-ban. Felmondás szabályai 2016: rendes felmondás, felmondás közös megegyezéssel, rendkívüli felmondás, felmondási idő, azonnali felmondás. Tudja meg, hogy milyen szabályok változtak az Új Munka Törvénykönyve életbe lépésével, mely jelentős változásokat hozott a felmondást illetően is.

A letöltéshez kattintson ide: FELMONDÁS MINTA 2016 LETÖLTÉS

  1. FELMONDÓ LEVÉL MINTA - Munkaviszony megszűnése közös megegyezéssel
  2. FELMONDÓ LEVÉL MINTA - Felmondás a munkavállaló részéről
  3. FELMONDÓ LEVÉL MINTA - Felmondás a munkavállaló részéről határozott idejű munkaviszony esetén
  4. FELMONDÓ LEVÉL MINTA - Azonnali hatályú felmondás a munkavállaló részéről
  5. FELMONDÓ LEVÉL MINTA - Felmondás a munkáltató részéről
  6. FELMONDÓ LEVÉL MINTA - Azonnali hatályú felmondás a munkáltató részéről

A rendkívüli felmondás a munkavállaló részéről nyomtatvány az alábbiak alapján kezdődik:

Bejelentem, hogy a ..... munkáltatóval fennálló munkaviszonyomat rendkívüli felmondással ..... napjával megszüntetem. A rendkívüli felmondás minta 2016 letölthető innen!

Rendes felmondás esetén a munkavállalónak nincsen indokolási kötelezettsége. A munkáltató köteles felmondását megindokolni oly módon, hogy abból a felmondás okának világosan ki kell tűnnie.

A rendkívüli felmondásra csak akkor kerülhet sor, ha valamilyen lényeges kötelezettségszegés történik, vagy olyan súlyos magatartást tanúsít bármelyik fél (a munkavállaló vagy a munkáltató), hogy az már nem tolerálható, és ezáltal nem várható el a másik féltől, hogy az tovább folytassa ezt a munkaviszonyt.

Szakértők által készített, már életbe lépett Új Munka Törvénykönyve szabályainak megfelelő felmondás mintákat (munkaviszony megszűnése közös megegyezéssel, felmondás a munkavállaló részéről, felmondás a munkavállaló részéről határozott idejű munkaviszony esetén, azonnali hatályú felmondás a munkavállaló részéről, felmondás a munkáltató részéről, azonnali hatályú felmondás a munkáltató részéről) tölthet le az alábbi linkre kattintva:

FELMONDÁS MINTA 2016 LETÖLTÉS
Ajánló

joomla templates